Toepassingsgebied stoomzuigers

In onderstaande tabel “toepassingsgebied stoomzuigers” is een overzicht weergegeven van wat u bijvoorbeeld allemaal kunt reinigen met een stoomzuiger van SAMUDO.
Al het vuil wordt met stoom verwijderd en opgezogen in de vuilwatertank en zelf voor de meest vieze schoonmaakklus hoeft u uw handen niet meer vuil te maken.

Voordat u gaat reinigen, raden wij aan om eerst op een onopvallende plek te testen of het toepassingsgebied geschikt is voor stoom, water en/of reinigingsmiddel. Staat de toepassing er niet bij of heeft u twijfels, neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn alle dagen van de week telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 20:00 uur om uw vragen te beantwoorden.

Gladde oppervlakten Tegels, marmer, parket, linoleum, plavuizen, glas, keukenkastjes, spiegels, ramen, deuren, keukenkastjes, houtwerk, gladde stoffen etc..
worden ontdaan van de detergent lagen en blijven langer vetvrij en schoon.
Ruwe oppervlakten Korreltapijt, ruwe muren, rolluiken, voegen, betonvloeren, gesteente, vloerbedekking, ruwe stoffen etc..
Sommige lijmen in korreltapijten zijn niet geschikt voor stoomreiniging.
Voegen, hoeken en randen Hete stoom bereikt en reinigt de moeilijk bereikbare plekken waar u met de bestaande reinigingsmiddelen niet bij kunt komen.

 

Ramen en deuren Stoom heeft de beste ontvettingskracht en reinigt daardoor deuren en ramen streeploos schoon. Nicotinelagen op kunststof, ramen en kastjes zijn makkelijk te verwijderen. Ook kunststof kozijnen en rolluiken worden weer als nieuw.

 

Sanitaire plaatsen Tegels in keuken, toilet en badkamer krijgen door de stoom weer een stralende glans. Vanaf de vloer alle werkplekken, de oven, de koelkast, de vriezer, tot in de afzuigkap wordt alles zonder chemische middelen hygiënisch schoon. Met de lans verwijdert u moeiteloos afzetting op kranen, badkuip, douche beschot en douche kop.

 

Stoffen meubelbekleding, dekbedden en matrassen Stoom verwijderd al het vuil en vet en dood tevens de meeste bacteriën en huismijt. Ook hier geldt dat de Powerbase Profi onmisbaar is.

 

Ideaal voor de auto, de tuin, hobby, rondom huis, etc. Stoom reinigt uw autoramen, velgen, bekleding en het motorblok.
De barbecue, tuinmeubels en gereedschap.
Uw mountainbike, kinderwagen, buggy, enzovoorts. Er zijn zoveel meer toepassingen te bedenken.
Desinfectiedoeleinden Slagerijen, dokters-, apotheek- en tandartspraktijken, supermarkten, dierenartspraktijken, honden pensions, kennels en asielen, enzovoorts.
Stoomzuigen is zéér geschikt voor gemeentelijke reinigingsdiensten, bij huizenontsmetting omdat men het vuil niet aan hoeft te raken.