Stoomzuiger testen?

Stoomzuiger testen? Geen probleem bij SAMUDO.

“Kan ik de stoomzuiger testen?”; is een vraag die wij vanzelfsprekend wel eens krijgen. Deze vraag van u als klant is heel begrijpelijk. Niemand wil een product kopen waarover in het algemeen nog niet zoveel bekend is en waarvan voor u onbekend is of het doet wat u verwacht.
Wij merken tijdens het eerste telefonisch contact en óók tijdens onze demo’s dat de klant vaak vol met vragen zit. Voorbeelden zijn:

 • Haalt het die vlek uit mijn bankstel weg?
 • Wordt de vloer inderdaad schoon en blijft deze ook schoner?
 • Werkt het ook op onze tegels?
 • Kan ik er ook de ramen mee wassen?
 • Is reinigen met een stoomzuiger of stofzuiger inderdaad beter voor mijn gezondheid?
 • Moet ik nou een stofzuiger of stoomzuiger met waterfilter aanschaffen en waarom?
 • Staat SAMUDO bekend als een betrouwbare leverancier?
 • Waar moet ik op letten bij het gebruik?
 • Etc.

Het blijft toch een aardige investering en dan wil niemand een kat in de zak kopen. Is het dus wel verstandig om zonder een adequate uitleg  een stoomzuiger of stofzuiger met waterfilter te kopen? SAMUDO is van mening dat u een aanschaf moet baseren op volledige informatie, afwegingen en natuurlijk uw budget. Hier  helpen wij u graag mee, zonder enige verplichting!

De betrouwbaarheid van SAMUDO

Indien u ons via een van onze klanten heeft weten te vinden zult u van onze klanten waarschijnlijk al hebben begrepen dat het met onze betrouwbaarheid wel goed zit. Samudo bestaat namelijk al sinds 2010. Omdat wij daar ook zo zeker van zijn en dus ook niets hebben te verbergen zijn wij sinds het lanceren van onze nieuwe webwinkel, begin van 2017, aangesloten bij Webwinkel keurmerk.
Dit is een onafhankelijke instantie die ons als webwinkel controleert op basis van de Nederlandse wetgeving en ons als leverancier via feedback van onze klanten beoordeeld. Transparenter kan toch niet?
U kunt als klant dus ook een beroep doen op deze instantie als SAMUDO haar verplichtingen niet nakomt of wij bijvoorbeeld een geschil met u hebben wat overigens nog nooit met onze klanten is gebeurd. Onze webwinkel heeft een SSL-certicaat en is dus ook beveiligd volgen de laatste technologie om uw gegevens te beschermen. Kortom, wat betrouwbaarheid én veiligheid betreft zit het bij SAMUDO wel snor.

Een stoomzuiger testen?

Zoals gezegd wordt wel eens de vraag gesteld of een klant het apparaat even kan testen en als het niet bevalt retour kan sturen. Wij zijn hier heel duidelijk over. Het is niet zo dat u de stoomzuiger zonder begeleiding van SAMUDO of een van haar partners kunt testen. Dat wil zeggen: bestellen, testen en weer terug sturen als het volgens u niet werkt. Dit heeft meerdere belangrijke redenen:

 • Een stoomzuiger of stofzuiger met waterfilter en het gebruik ervan behoeft toch enige uitleg, dit kan weliswaar telefonisch maar wij merken in de praktijk dat wanneer een klant óf onze showroom bezocht heeft óf thuis een demo heeft gehad alles beter verloopt. Hierdoor ontstaat bijvoorbeeld minder kans op problemen tijdens het gebruik en/of in het ergste geval minder kans op mankementen ten gevolge van foutief gebruik en/of onderhoud. Een uitleg bij een stoomzuiger is in ieder geval altijd op zijn plaats. Wij adviseren ook altijd bij het eerste gebruik in contact te treden met SAMUDO.
 • Met een stoomzuiger of stofzuiger met waterfilter moet u leren omgaan en er handigheid in krijgen. Gaandeweg zult u merken wat wij hiermee bedoelen. Een nieuwe stoomzuiger gedraagt zich bijvoorbeeld anders dan een stoomzuiger die al een paar keer gebruikt is. Als er problemen ontstaan is dat vaak door verkeerd gebruik maar wat wel resulteert in een verkeerd beeld over uw stoomzuiger. Er is voor vrijwel elk probleem een oplossing aanwezig waardoor uw wel tevreden wordt. Neem ons advies vóór uw aanschaf en voor/tijdens gebruik dan ook altijd ter harte. Het is in uw eigen voordeel!
 • Er zou misbruik kunnen worden gemaakt van onze nieuwe apparaten wat wij natuurlijk willen voorkomen. Wij bieden onze klanten voldoende mogelijkheden om samen met u te testen of het apparaat doet wat u verwacht. Apparaten die zijn gekocht en daarnaast ook gebruikt zullen dus ook niet worden teruggenomen, zie onze algemene voorwaarden art. 6.3. Voor meer informatie omtrent retourrecht verwijzen wij u naar deze pagina.

Vandaar dat wij u een tweetal opties bieden:

 • U vraagt een demo aan bij u thuis of uw bedrijfslocatie en kunt zelf ter plaatse testen of de stoomzuiger of stofzuiger met waterfilter doet wat u ervan verwacht.
 • U  brengt op afspraak een bezoek aan onze showroom waar u alle producten kunt zien en testen. In de praktijk blijkt dit het best te werken omdat u dan een uitgebreide hands-on uitleg krijgt over de functionaliteiten van én verschillen tussen de apparaten die wij aanbieden. Dit helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u een stoomzuiger testen of meer info over onze stofzuigers met waterfilter? Klik dan op deze link. U wordt doorverwezen naar het formulier om een gratis en vrijblijvende productdemonstratie aan te vragen. SAMUDO neemt vervolgens contact met u op om een datum en tijdstip in te plannen.

 

Terug naar blog