Stoomzuiger op TV bij Lifestyle Experience op RTL4 en RTL5

De stoomzuiger op TV? Jazeker, je leest het goed! SAMUDO uit Laarbeek, de groenste gemeente van Europa, was te zien in het programma Lifestyle Experience op RTL4 en RTL5.
Topics van onze uitzending: Onze stoomzuigers en stofzuigers met waterfilter. Een gezonder leven in een schonere woon-en werkomgeving op een groene manier. Minder drinkwater om schoon te maken én zonder schadelijke reinigingsmiddelen!

Uitzendingen vonden plaats in de “Oktober Woonmaand”.

Over Lifestyle Experience:

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: Lifestyle Experience was hét actuele programma dat altijd “out of the box” dacht. Het programma werd gepresenteerd door Iris Rulkens, Wendy-Kristy Hoogerbrugge, Erik Burgers, Liselotte de Groot en Samantha Klumper.
Zij lieten alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Wekelijks was er aandacht voor diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties, die je ook kennis lieten maken met de nieuwste producten en diensten. De stoomzuiger was bij velen nog onbekend maar daar is na onze uitzending verandering in gekomen.

Wilt u de uitzending terug kijken? Bekijk dan onderstaande video…