Stoomzuiger op TV bij Lifestyle Experience op RTL4 en RTL5

De stoomzuiger op TV? Jazeker, je leest het goed! SAMUDO uit Laarbeek, de groenste gemeente van Europa, was te zien in het programma Lifestyle Experience op RTL4 en RTL5.
Topics van onze uitzending: Onze stoomzuigers en stofzuigers met waterfilter. Een gezonder leven in een schonere woon-en werkomgeving op een groene manier. Minder drinkwater om schoon te maken én zonder schadelijke reinigingsmiddelen!

Uitzendingen in de “Oktober Woonmaand” op:

zondag 15 oktober van 14:30-15:30 uur op RTL4 (klik op link voor uitzending gemist via RTL XL)
– zaterdag 21 oktober 2017 van 15:00-16:00 op RTL5

Over Lifestyle Experience:

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: Lifestyle Experience is hét actuele programma dat altijd “out of the box” denkt. Het programma wordt gepresenteerd door Iris Rulkens, Wendy-Kristy Hoogerbrugge, Erik Burgers, Liselotte de Groot en Samantha Klumper.
Zij laten alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten. De stoomzuiger is bij velen nog onbekend maar daar zal na de uitzending verandering in komen!

Ken je het programma nog niet? Kijk dan hier: http://www.lifestyle-experience.tv/