Retourrecht

Meer informatie over retourrecht wat wettelijk is bepaald en door Samudo wordt gehanteerd vindt u op deze pagina. U heeft als consument namelijk rechten. Twijfelt u nu voor uw mogelijke aanschaf al? Neem dan vooral eerst contact met ons op en/of maak gebruik van onze gratis showroom of thuisdemonstratie. Wij zijn niet voor niets elke dag van 8:30 tot 20:00 bereikbaar voor alle vragen.

Volgens de wet heeft U als consument 14 dagen bedenktijd ofwel een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode heeft U als consument het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft vanaf datum annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen of op afspraak in de showroom van Samudo af te geven. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten per bank gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Samudo zijn voor eigen rekening. Deze kosten kunnen variëren per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Samudo geretourneerd moeten worden. Wij verwijzen tevens naar onze Algemene Voorwaarden Art. 6.3 aangaande dit onderwerp. Om gebruik te maken van dit recht kunt u:

  • het volgende formulier downloaden en ingevuld per mail versturen naar info@samudo.nl. De datum van ontvangst uw e-mail geldt als datum annulering.
  • onderstaande gegevens invullen, zowel uzelf als Samudo ontvangen een exemplaar van uw retourmelding via de website. De datum van ontvangst van deze e-mail geldt als datum annulering.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Zie ook: ConsuWijzer voor meer informatie over Koop op afstand.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.