Wie is SAMUDO?

Wij zijn leverancier van stoomzuigers en stofzuigers, voorzien van waterfilter.

De naam SAMUDO is opgebouwd uit de Latijnse benamingen Sanus Mundus Domus. Dit is simpel vertaald; “gezond leven in een schone omgeving”.
SAMUDO is ontstaan uit een persoonlijke zoektocht naar een geschikte alleskunner op gebied van schoonmaakwerk. Een gezin met opgroeiende kinderen en huisdieren was de basis voor deze zoektocht. Na een persoonlijk postitieve ervaring met het product “de stoomzuiger” én onze leverancier is een samenwerking tot stand gekomen.
Onze leverancier is evenals de verschillende productiebedrijven een gerespecteerde familieonderneming en brengt al ruim 25 jaar kwalitatieve stoomzuigers en stofzuigers in het buitenland op de markt. Per september 2010 is SAMUDO opgericht voor Nederland en België en is vanaf de start een succesvolle onderneming gebleken. Onze stoomzuigers  zijn geschikt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij bieden onze producten aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waarbij wij betrouwbare persoonlijke service waarborgen.

Onze Duitse bedrijfspartner

SAMUDO heeft sinds de oprichting in 2010 samengewerkt met Protrend GmbH, een van de meest toonaangevend familiebedrijven op het gebied van stoomzuigers en speciale reinigingsapparatuur uit Duitsland. Deze bedrijfspartner van SAMUDO bestond meer dan 30 jaar en had een zéér ruime ervaring op het gebied van reinigingsapparatuur waaronder stofzuigers en stoomzuigers met een waterfilter. In 2021 is onze samenwerking met Protrend GmbH beëindigd. Niet omdat die niet goed verliep maar omdat de eigenaar met een welverdiend pensioen is gegaan én hij helaas geen nageslacht had wat het bedrijf wilde overnemen.

Maar géén zorgen! Protrend GmbH heeft het geweldig goed achtergelaten voor alle familiebedrijven in Europa waar zij mee samenwerkten. De gehele bedrijfsvoering is overgenomen door een collega bedrijf, eveneens een familiebedrijf met de naam Unimatic Vertriebs-GmbH, ook al zéér lange tijd op de markt waarin opa, dochter en kleinzoon in het bedrijf werkzaam zijn. Kortom een partner die ook voor de toekomst van SAMUDO en daarmee lange termijn geschikt is.

Onze nieuwe partner gaf particuliere huishoudens en bedrijven waaronder o.a.: hotels, kantoorgebouwen, openbare instellingen zoals scholen, MKB, etc, al jarenlang advies bij de aanschaf van reinigingsapparatuur. SAMUDO heeft het assortiment voor een groot deel overgenomen en is de exclusieve partner voor Nederland, België en Luxemburg. SAMUDO hecht voor haar klanten veel belang aan hoogwaardige producten met de beste prijs/prestatie verhouding, van de hoogste kwaliteit en met een top service.
Door met deze Duitse onderneming met een prima assortiment stoomzuigers samen te werken, kunnen we putten uit ruime ervaring en doorontwikkeling.

Wij durven ons te onderscheiden!!

Onze stoomzuigers dragen het CE en TÜV keurmerk waarmee zij voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.
Uit marktonderzoek en product vergelijking blijkt dat onze nieuwste stoomzuigers qua prijs concurrerend zijn en kwalitatief tot de top behoren.
Dit bewijzen wij onder andere met de standaard garantie die onze leverancier verstrekt op de RVS drukketel. Deze bedraagt maar liefst 8 jaar, in plaats van de gebruikelijke 2 jaar!

Service, garantie en goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Naast de uitgebreide productinformatie die op onze website te vinden is, kunt u ook contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zijn alle dagen van de week telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 20:00 uur op: +31 (0)6 213 956 29. U kunt ook bellen naar +31 (0)492 475 529. Bij geen gehoor het vriendelijk verzoek om een voicemail achter te laten zodat wij u terug kunnen bellen.

Onze visie….

Wij focussen ons op apparatuur die helpen om “gezond leven in een schone omgeving” mogelijk te maken. Wij zijn oorspronkelijk gestart met de verkoop van stoomzuigers. Gaandeweg zijn er stofzuigers met waterfilter bijgekomen. Wie weet wat de toekomst brengt maar het zal altijd een uitbreiding zijn met als basisgedachte onze visie.

Dus, op zoek naar een leverancier van stoomzuigers of stofzuigers?

Dan bent u al een stap verder. Zoals u hierboven kunt lezen bestaat SAMUDO al vanaf 2010. De kennis is in huis om u van juist advies te voorzien. Op onze website, bij veel gestelde vragen of de blog is al enorm veel informatie te vinden. Is uw vraag nog niet beantwoord of kunt u het antwoord niet vinden? Vragen kost niets! Daar zijn wij leverancier voor…toch?

Bekijk alle SAMUDO stoomzuigers  met waterfilter