Bij SAMUDO gespreid betalen met SprayPay

Bij SAMUDO kunt u gespreid betalen of anders gezegd betalen in termijnen. Dit is handig als u de aankoop van een stoomzuiger of ander product niet uit wilt óf kunt stellen terwijl het even niet goed uitkomt óf wanneer u niet al uw spaargeld hieraan wilt besteden. Gespreid betalen met SprayPay is dan misschien een optie voor u.
U heeft dan de mogelijkheid om uw aankoop in 12, 18, 24 of in 36 termijnen te betalen.

Om u deze dienst aan te kunnen bieden maken wij via onze betaalprovider SISOW gebruik van de service SprayPay.
SprayPay heeft een vergunning van de AFM onder vergunningnummer 12045002. SprayPay maakt gespreid betalen mogelijk voor Nederlands ingezetenen die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening.
SprayPay houdt zich aan de eisen van de vergunningverlener en de bestaande wet-en regelgeving. Voor u biedt dit een garantie dat u veilig en verantwoord kunt lenen.

SprayPay in het kort

Gespreid betalen is voor Nederlands ingezetenen die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-.

Tijdens de aanvraag kunt u kiezen in hoeveel termijnen u het aankoopbedrag wil terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12, 18, 24 of 36 maanden. Het rentepercentage is afhankelijk van de looptijd.

Om via SprayPay te kunnen betalen dient u de volgende stappen te doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijgt u te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay is goedgekeurd ontvangt SAMUDO hiervan een bevestiging en wordt uw bestelling verder verwerkt.

Het eerste termijnbedrag wordt na 30 dagen van uw rekeningnummer afgeschreven.

Positieve bijdrage door donatie

SprayPay wil samen met u de wereld een beetje beter maken. Hoe? Door een gedeelte van het aankoopbedrag te doneren. Dat doneren kan alleen als u het aangekochte product altijd netjes en op tijd hebt afbetaald.

U kiest uit de lijst van goede doelen, het doel dat u wil steunen. Spraypay maakt vervolgens jaarlijks het geld naar hen over. Zo verzamelt SprayPay een mooi bedrag en maken wij samen de wereld een stukje beter.

Bereken uw maandbedrag

Wilt u alvast weten wat uw maandbedrag minimaal kan zijn, gebruik dan onderstaande handige tool.