Demo stoomzuiger op maat – een passend advies

Demo stoomzuiger gewenst? Bij de aanschaf van een stoomzuiger van SAMUDO zult u waarschijnlijk niet over een nacht ijs gaan. U wilt toch een stoomzuiger die voldoet aan uw verwachting? Wij begrijpen dat u zich als klant goed wenst te informeren alvorens tot aanschaf over te gaan en de bestelling te plaatsen via een webwinkel. Bij SAMUDO ontvangt u een vrijblijvend advies waarbij rekening wordt gehouden met uw behoefte en de situatie in uw bedrijf of bij u thuis. Er zitten namelijk wat verschillen in de stoomzuigers die wij aanbieden. Uiteindelijk heeft een investering alleen zin als u achteraf tevreden bent. Vanuit SAMUDO bieden wij u een aantal opties:

Demo stoomzuiger of stofzuiger bij u thuis of op uw bedrijfsadres?

Of u nu een een particulier bent óf een schoonmaakbedrijf, bakkerij, slagerij, restaurant, autopoetsbedrijf, kantoor, hondenkennel of wát voor bedrijf dan ook heeft! Wij laten u graag het resultaat van de werking van onze stoomzuiger zien. Bij interesse kunt u het aanvraagformulier invullen om een demo in te plannen. Dit kan van maandag t/m zondag in de ochtend, middag of avond, afhankelijk wat uw voorkeur heeft.

Demo stoomzuiger of stofzuiger in de showroom van SAMUDO?

Bekijk ze allemaal! Er kan uiteraard ook een demo worden gegeven op ons bedrijfsadres. In de regel prefereren wij deze methode omdat u dan alle stoomzuiger uit ons assortiment kunt zien en voelen. De demo’s aan huis voeren wij namelijk uit met een beperkt aantal producten uit ons aanbod. Wilt u ze allemaal zien, kies dan voor deze optie. Ondertussen weten wij door ervaring of een apparaat voor uw type vloer geschikt is dus is een demo bij u thuis geen vereiste om het juiste product te kunnen selecteren. Vanzelfsprekend staat de koffie of thee altijd klaar. Bij interesse kunt u het aanvraagformulier invullen om een demo op ons adres in te plannen. Dit kan van maandag t/m zondag in de ochtend, middag of avond, afhankelijk wat uw voorkeur heeft.

LET OP! Een aantal producten zijn voorradig in onze showroom. Mocht u in de showroom besluiten tot aanschaf over te willen gaan én uw bestelling direct mee willen nemen, dan zal de administratieve afhandeling alsnog via de webshop verlopen. In de showroom is géén PIN-automaat. Neem dus uit voorzorg de scanner/reader/etc. van uw eigen bank mee om de betaling te kunnen verrichten!

Digitale demo stoomzuiger of stofzuiger?

Ondertussen hebben wij een aantal filmpjes op het internet geplaatst die toch een betere indruk geven over de werking van onze verschillende stoomzuigers.

Naast de uitgebreide info die op onze website te vinden is, kunt u ook contact met ons opnemen.
Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 20:00 uur op het nummer: +31 (0)6 21395629

N.B: Wij voeren onze demonstraties bij u thuis of uw bedrijfsadres alleen uit met de H1 Panda en A1 STELLA

In de regel adviseren wij een bezoek aan onze showroom omdat u dan alle apparaten naast elkaar kunt zien én voelen. Ook het verschil met apparaten die wij eerder verkochten waaronder de S1 FORTIS (ook bekend als de Forza 5) en de S3 TORO laten wij u dan graag zien.

Het is niet mogelijk om demonstraties bij u thuis aan te vragen voor de overige apparaten.