Bestaat de beste stoomzuiger?

Bent u op zoek naar de beste stoomzuiger? In dat geval moet u zich eerst afvragen wat u er vooral mee wilt gaan doen. De beste stoomzuiger is namelijk de stoomzuiger die het best bij u past en qua prijs ook binnen uw budget blijft. Vandaar dat wij een aantal verschillende merken in ons aanbod hebben die variëren in prijs en van eigenschappen. Voor de ene klant is bijvoorbeeld het gewicht een belangrijk aspect maar is dit minder belangrijk dan de prijs. SAMUDO kan u helpen om de juiste keuze te maken. Neem dus vrijblijvend contact met ons op voor uw vragen. Dit kan telefonisch of door een bericht achter te laten via het contactformulier op deze pagina.

Wat tevens kan helpen is een bezoek aan onze showroom, in de regel werkt dat het beste omdat u dan alle apparaten kunt zien en voelen. SAMUDO weet ondertussen uit ervaring wat wel of niet gereinigd kan worden. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen wij u alles uit.

Ook voor specifieke vragen over een van onze producten kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Ook indien u al een product bij ons heeft aangeschaft en een vraag heeft over het gebruik ervan. Wij zijn dagelijks van 8:30 tot 20:00 telefonisch te bereiken voor al uw vragen. U kunt ook contact opnemen door onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor een eerlijk en vrijblijvend advies bent u bij SAMUDO aan het juiste adres.

Contactgegevens Samudo

1PLACE4ALL BV
Rodenrijt 63
3930 Hamont-Achel
Mobiel: +31 (0)6 213 956 29

BTW-nummer: BE 0787303864

Contactformulier

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.