Betaalmogelijkheden bij SAMUDO, is het wel veilig?

“Al onze betaalmogelijkheden verlopen via de Payment Provider SISOW, dus veilig….”

SAMUDO biedt een ruime keuze aan betaalmogelijkheden specifiek voor onze klanten uit België, Nederland en Luxemburg. Betalen via het internet verloopt bij SAMUDO op een veilige manier. U wilt bij ons bijvoorbeeld een stoomzuiger aanschaffen en vraagt zich af welke betaalmogelijkheden wij accepteren en of deze wel veilig zijn?
Betalen hoort er inderdaad ook bij als u een van onze producten in huis wilt krijgen. Wij proberen het voor u zo makkelijk mogelijk te maken door een groot aantal betaalmogelijkheden aan te bieden. Evenals ons aanbod producten hebben onze klanten ook hier een voorkeur in, vandaar deze brede keuze aan betaalmogelijkheden.
Bij SAMUDO kunt u dus op meerdere veilige manieren betalen. Wij accepteren voor onze klanten uit de BeNeLux volgende methoden:

– iDeal
– CBC/KBC betaalknop
– Bancontact/Mistercash
– Belfius Pay Button
– ING Home’pay
– Sofortbanking
– PayPal
– Visa
– V Pay
– Mastercard
– Maestro
– Overboeking per bank
SprayPay – Gespreid betalen

Alle betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding en met als Payment Provider Sisow waar wij al vanaf dag 1 mee samen werken. Een stoomzuiger betalen via het internet hoeft dus niet eng te zijn. Twijfelt u door slechte ervaring elders toch nog over de betrouwbaarheid van kopen via internet, plan dan een bezoek aan onze showroom in.

LET OP! Een aantal producten zijn voorradig in onze showroom. Mocht u in de showroom besluiten tot aanschaf over te willen gaan én uw bestelling direct mee willen nemen, dan zal de administratieve afhandeling alsnog via de webshop verlopen. In de showroom is géén PINautomaat. Neem dus uit voorzorg de scanner/reader/etc. van uw eigen bank mee om de betaling te kunnen verrichten!

Over Stichting derdengelden Sisow

Heeft u een online aankoop gedaan, dan ziet u op uw bankafschrift ‘Stichting Sisow’ staan en kunt u bij het kenmerk zien bij wie u de bestelling heeft geplaatst.

Vanaf deze Stichting Derdengelden rekening wordt het geld gestort op de rekening van de klant van Sisow (de webshop eigenaar). Sisow heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank om als betaalinstelling alle betalingen voor haar klanten (de webshops) te verwerken. De betalingen die Sisow verwerkt voor haar klanten komen binnen bij de Stichting derdengelden Sisow en worden ook door deze stichting overgeboekt naar de webwinkelier.

Deze structuur is opgezet om ervoor te zorgen dat de gelden te allen tijde zijn gewaarborgd en goedgekeurd door De Nederlandsche Bank.

Aanschaf stoomzuiger gespreid betalen?

Gespreid betalen is sinds Januari 2020 bij SAMUDO ook mogelijk via SprayPay. Wilt u hierover meer weten, klik dan op deze link.