Beste klant, SAMUDO zal vanwege immigratie naar het mooie Hamont-Achel in België vanaf 1 Mei 2022 een periode non-actief zijn. Vanaf dat moment en tot deze melding weg is, kunnen bestellingen niet in behandeling worden genomen. Zodra alles aldaar gereed is pakken wij de draad weer op. Voor dringende zaken zijn wij gewoon bereikbaar. Hartelijk dank voor uw begrip.

Stoomzuigers van SAMUDO

Stoomreinigers die ook zuigen noemen wij stoomzuigers of stoomstofzuigers. SAMUDO levert stoomzuigers voorzien van een waterfilter op basis van een “separator“. Omdat elk huishouden verschilt en elk bedrijf een ander toepassing vraagt leveren wij meerdere types, variërend van 4,5  tot zelfs 8 Bar stoomdruk. Verder zijn al onze apparaten geschikt voor een normale netvoeding die u in elk normaal huishouden of MKB aantreft, d.w.z. 220-230 V 50/60 Hz. Wij leveren in Nederland, België en Luxemburg aan zowel bedrijven als particulieren.

“Stoomreiniger én stofzuiger in 1 apparaat!”

SAMUDO stoomzuigers zijn stoomreinigers die stomen en tegelijkertijd het vuil opzuigen. Gewoon stofzuigen kan ook met onze stoomzuigers. Daarnaast beschikken enkele van onze apparaten ook nog over een heetwaterfunctie wat de stoomzuiger geschikt maakt voor vrijwel elke toepassing. Zelfs uw stofzuiger wordt uiteindelijk overbodig! Direct naar meer informatie over de stoomzuigers van SAMUDO.

Wij zijn Samudo

De kracht van SAMUDO zit in ons kwalitatief hoogstaand product, de eerlijke prijzen die wij hanteren en onze betrouwbare aftersales voor productondersteuning en reparaties. Wij zijn 7 dagen per week van 8:30-20:00 bereikbaar voor al uw vragen.

Lees meer over ons
Altijd 8 jaar aanvullende garantie.
Iedere dag bereikbaar tot 20:00 uur. Ook in het weekend.
Gratis demonstratie in onze showroom of bij u thuis.

Gespreid betalen bij Samudo

Bij SAMUDO kunt u gespreid betalen of anders gezegd betalen in termijnen. Dit is handig als u de aankoop van een stoomzuiger of ander product niet uit wilt óf kunt stellen terwijl het even niet goed uitkomt óf wanneer u niet al uw spaargeld hieraan wilt besteden. Gespreid betalen met SprayPay is dan misschien een optie voor u. U kunt ervoor kiezen om de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden te betalen.

Meer informatie over gespreid betalen

Stoomzuiger op TV bij Lifestyle Experience op RTL4 en RTL5

De stoomzuiger op TV? Jazeker, je leest het goed!
Wij zijn in 2017 benaderd door het programma Lifestyle Experience op RTL4 en RTL5. En daar hebben wij natuurlijk geen nee tegen gezegd!

Topics van onze uitzending: Onze stoomzuigers en stofzuigers met waterfilter. Een gezonder leven in een schonere woon-en werkomgeving op een groene manier. Minder drinkwater om schoon te maken én zonder schadelijke reinigingsmiddelen!

Lees meer over ons TV debuut.
Logo Samudo

Bel: voor meer informatie
+31 (0)6 213 956 29
+31 (0)492 475 529
Wij staan iedere dag tot 20:00 uur voor u klaar.

Gratis demonstratie? Plan een gratis demonstratie in onze showroom of bij u thuis.Aanvragen

De waardering van www.samudo.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 48 reviews.