“Een 404-pagina? Tja, bij een webwinkel hoort het erbij…”

Een 404-pagina komt voort uit “Error 404” Dit is een http foutmelding die aangeeft dat de webpagina niet bestaat. SAMUDO bestaat al sinds 2010, het was na 7 jaar hoog tijd om onze webwinkel eens onder handen te nemen. SAMUDO bestaat dus nog en onze webwinkel ook.

Per 19 januari 2017 is SAMUDO wel  overgeschakeld naar een nieuwe webwinkel die weer voldoet aan alle eisen van deze tijd. De webpagina waar uw zoekresultaat naar verwijst heeft ten gevolg van deze omschakeling mogelijk een andere plek gekregen in onze nieuwe webwinkel. Vandaar dat u op deze 404-pagina terecht komt. Elke pagina op internet heeft namelijk zijn eigen unieke link. De “oude” link  bestaat dus niet meer maar zweeft wel nog ergens rond op het internet. Uw webbrowser ziet dit als een pagina die niet meer bestaat, eentje die dus “leeg” is.

“Dus niet getreurd…”

De informatie waar u naar op zoek was is dus zeker in deze nieuwe webwinkel aanwezig. SAMUDO heeft de informatie zelfs verder uitgebreid om u nóg beter te informeren over onze producten en de mogelijkheden daarvan. Volle pagina’s genoeg dus!

Wat kunt u nu doen?

U kunt terugkeren naar de homepagina en vanuit daar verder navigeren, de zoekfunctie hierboven gebruiken of even contact met ons opnemen als u niet kunt vinden waar u naar op zoek was.

Mvg, SAMUDO